BESTYRELSESMØDE 10/10-2016

BESTYRELSESMØDE 10/10-2016 HOS PER

 

HELE BESTYRELSEN FREMMØDT – DAGSORDEN IFLG. ERIK:

VELKOMST,STATUS LASTBIL, ØKONOMI,KAPFLYVNINGSPLAN SEKTION 2017/18 ( FORSLAG ØNSKES),FORSLAG TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE SEKTION, DdB FLYVEPLAN M.M., EVENTUELT –

ÆNDRINGSFORSLAG ROCKY: VELKOMST, FORSLAG TIL DdB`S REPRÆSENTANTSKABSMØDE OG UDARBEJDELSE AF STEMMESEDDEL, SAMT HVORDAN GØR VI, KAPFLYVNINGSPLAN SEKTION 2017/18 (FORSLAG MEDBRINGES), ØKONOMI, FORSLAG TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE SEKTION, STATUS LASTBIL, EVENTUELT.

EFTER EN DISKUTION OM HVILKEN DAGSORDEN M.M. DER SKULLE FREMMES, KUNNE MØDET STARTE MED AT ERIK BØD VELKOMMEN TIL DE FREMMØDTE. DAGSORDEN BLEV EN BLANDING AF ERIK`S OG ROCKY`S.

STATUS LASTBIL FYLDER MEGET OG KORT FORTALT KUNNE ERIK OPLYSE AT LASTBILEN NU VAR SYNET OG SÅLEDES KLAR TIL EN NY SÆSON. SET OVER HELE SÆSONEN HAR DER IKKE VÆRET DE STORE UDGIFTER, UDGIFTERNE HAR HOVEDSAGELIGT VÆRET I AFDELINGEN FOR SMÅBELØB- DE STORE UDGIFTER HAR VÆRET I FORBINDELSE MED ÆNDRING AF SIDERNE OG KLARGØRING TIL SYN.

ØKONOMIEN SER FORNUFTIG UD SÅLEDES FORSTÅET AT ÅRSRESULTATET VIL ENDE MED ET MINDRE UNDERKSKUD, DA SIDSTE AFDRAG PÅ LASTBILEN ER NU ER BETALT. LASTBILEN HAR I 2016 KØRT CA. KR. 50.000,- HJEM TIL SEKTIONEN.

SEKTIONENS KAPFLYVNINGSPLAN 2017/18 KOMMER TIL AT SE SÅLEDES UD ( BEMÆRK DER ER EN NOTE VEDRØRENDE UGERNE 21 – 22 )

UGE 18 – RENDSBURG

UGE 19 – HEIDE

UGE 20 – ALTONA

UGE 21 – HUSUM ( NOTE )

UGE 22 – RENDSBURG (NOTE )

UGE 23 – HEIDE

UGE 24 – HENSTEDT

UGE 25 – ALTONA

UGE 26 – RENDSBURG ( GAMLE OG UNGER )

UGE 27 – HEIDE ( GAMLE OG UNGER )

UGE 28 – HUSUM (GAMLE OG UNGER )

UGE 29 – HENSTEDT ( GAMLE OG UNGER )

UGE 30 – ALTONA ( GAMLE OG UNGER )

UGE 31 – HUSUM ( GAMLE OG UNGER )

UGE 32 – RENDSBURG ( GAMLE OG UNGER )

AD NOTE UGE 21/22 –  PÅ ET FOREDRAG I FORENING 220 MED BL.A. D.d.B`S FORMAND BLEV SEPERATSLIP I DE PÅGÆLDENDE UGER  FORELAGT ERIK DYBDAL OG HAN VAR IKKE AFVISENDE  FOR DENNE MULIGHED, KNASTEN I ACCEPTEN ER DET VIL BEVIRKE  SEKTIONSFRI UGE 21/22 – FØR VI NÅR SÅ LANGT VIL FORMÆND FRA FORENINGERNE SEKTION 31 BLIVE INDKALDT TIL MØDE FOR EN NÆRMERE DEBAT/MENINGSUDVEKSLING FOR AT MEDLEMMERNE FÅR MULIGHED FOR AT AFGØRE OM DET BLIVER ET FLERTAL FOR DENNE ØVELSE.

DER HAR TIDLIGERE VÆRE HENVENDELSER FRA HØNSEAVLER/KANINAVLER FORENINGER SÅLEDES OGSÅ  I ÅR – UBBERUP KANINAVLERFORENING HAR TILBUDT SEKTIONEN STADEPLADS I PERIODEN 7 – 8 JANUAR 2017. BESTYRELSEN UNDERSØGER STEMNINGEN BLANDT FORENINGERNES MEDLEMMER.

BESTYRELSEN HAR FUNDET DET NØDVENDIGT  MED  ÆNDRINGER I VEDTÆGTERNE – UDBETALINGSPROCEDURE, REGNSKABSÅR ULTIMO SEPTEMBER, § 7 TALERET/STEMMERET, § 2 SEKTIONENS FORMÅL.

I FORBINDELSE MED DdB FREMOVER ADMINISTRERER SEKTIONSPROGRAMMET ÆNDRES DIVISIONERNE SÅLEDES AT DER FREMOVER BLIVER 2 DIVISIONER, FOR SPRINT – MELLEM – LANG.

DIVISIONERNE INDDELES 1 DIV. 25 MEDLEMMER, 2 DIV. REST – OP/NEDRYKNING SOM DET ER FOR TIDEN.

DER VAR INGEN OPGAVER UNDER EVENTUELT.

REF. PER